Badeværelse

Murerfirma Henrik Carlsen fra Frederikshavn har mere end 30 års erfaring med alt indenfor murerservice, og er autoriseret kloakmester vi arbejder i hele Nordjylland.

For de fleste er badeværelset et af de vigtigste rum i huset – men er også et af de dyreste og begynde at ændre på. Murerfirma Henrik Carlsen kan uanset om I ønsker total renovering af jeres badeværelse – reparation af badeværelse herunder nye fliser, reparation af fliser eller fuger – eller I ønsker et helt nyt badeværelse, så kan vi hjælpe jer igennem hele processen.

Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse kan være ret kompliceret når det gælder selve udførelsen og de forskellige installationer – hvad må man udføre selv, og hvad kræver autoriseret håndværkere.

Læs mere om regler og lovgivning på området her.

Hvis I ønsker – hjælper Murerfirma Henrik Carlsen jer igennem hele projektet fra start til slut. Det vil sige Murerfirma Henrik Carlsen har totalentreprisen. Dette betyder blandt andet at I ikke selv skal sammen sætte tidsplan for hvornår hver enkelt håndværkergruppe skal komme, selv sørge for at alt vedrørende lovgivningen omkring nyt badeværelse overholdes. Det kan være at I selv ønsker at stå for dele af renoveringen af badeværelse – så planlægger vi det sammen.
Vi har sammensat et ”hold” af dygtige murer som vi er meget stolte af – og vi arbejder i hele Nordjylland.

Vi har på meget lidt plads fortalt jer om det vi kan og hvordan vi arbejder. I har helt sikkert spørgsmål til os – så ring til Murerfirma Henrik Carlsen 98 423515 (link til vores kunder siger).


Hvad siger kunderne om vores arbejde?